BejelentésSzebényi Polgárőr Egyesület
Az erőszak a gyengék végső menedéke

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
OPSZ GFSZ

Egyesületünk is tagja lett az OPSZ Gépjármű Felderítő Szervezetnek.

tovább >>


Kistérségi megbeszélés

2011.február 11.-én tartották szokásos évi értekezletüket a Mohács térségi polgárőrök.

tovább >>


Őszi Nagytakarítás

Egyesületünk is csatlakozott az OPSZ Őszi Nagytakarítás elnevezésű akciójához.

tovább >>


Lezajlott az idei járőrverseny

bővebben.....

tovább >>


ELKÖLTÖZTÜNK!

Na, nem messzire, csak ide a szomszédba!

tovább >>

A honlap frissítve: 2014.május 12.-én.

 

 

 

Egyesületünk elérhetősége: postacím: 7725 Szebény, Hősök Tere 3. e-mail: polgarorseg@szebeny.hu elnök: Fazekas Zoltán tel: 30 621 1525

 

A Szebényi Polgárőr Egyesület 2003 októberében alakult meg 18 fővel, amelyhez néhány napon belül még 10 fő csatlakozott. Egyesületünk létszáma azóta folyamatosan növekszik, jelenleg 40-en vagyunk.Az alakulás kiváltó oka itt is, mint sok más helyen a bűncselekmények számának növekedése, a közbiztonság romlása volt. Jó kapcsolatban vagyunk az önkormányzattal, a képviselők többsége és a polgármester is polgárőr. A támogatásuknak köszönhetően külön helységgel rendelkezünk, ahol tárolhatjuk a felszerelésünket, felkészülhetünk a szolgálatokra, megtarthatjuk rendezvényeinket. Az egyesület megalakulását követően kérte felvételét a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségébe, csatlakozott az Országos mozgalomhoz. Azóta is lehetőségeink szerint részt veszünk a megyei és országos rendezvényeken. A sport, és más versenyeken elért eredményeinket számos oklevél és serleg bizonyítja.2007-óta mi rendeztük meg a Baranya Megyei Polgárőr Járőrversenyeket. A megalakulás óta észrevehetően javult a közbiztonság a községben, komolyabb bűncselekmény ritkán fordul elő.Ezen a téren azonban még bőven van tennivalónk, főleg a kisértékű szántóföldi, konyhakerti lopások területén.

Keresés a honlapon


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!